Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Cooper1960
    Reputation:
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    484

    Wahoo Element Bolt question

    This is my first GPS unit for riding, it's worked out great except for a couple of small issues. Here's the one that bothers me the most and I'm wondering if I'm just missing a setting some where or if it's the nature of the unit.

    I have loaded some rides into my Bolt that don't start at my house but go right past my house. I pick the route up easily but when I get to where the ride starts/ends I lose my arrows on the screen, the Bolt will continue to record the ride but no longer gives me directions, it thinks the ride is done. I have to stop the ride and start it as a new ride to pick the coarse back up. My buddies Garmin Edge continues to give him cues and directions when we go past the start/end of a route.

    Can I fix this so it continues the route?
    Last edited by Cooper1960; 07-09-2017 at 01:27 AM.
    Miles of agony for moments of ahhh!

Similar Threads

  1. I just unboxed my Wahoo Bolt - Garmin is so screwed.
    By 9W9W in forum General Cycling Discussion
    Replies: 116
    Last Post: 5 Days Ago, 01:05 PM
  2. Wahoo Bolt Faulty Altitude Sensor(s)
    By OldChipper in forum General Cycling Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2017, 04:26 AM
  3. Replies: 15
    Last Post: 01-15-2017, 10:08 AM
  4. considering trading my Element in on a new Civic
    By haiku d'etat in forum The Lounge
    Replies: 40
    Last Post: 06-29-2005, 05:27 PM
  5. Transporting bike in Honda Element.
    By Florentine Pogen in forum General Cycling Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 02-24-2005, 05:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •