Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    LWP
    LWP is online now
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,562

    My computer forgot how to play embedded videos.

    Any of the computer savvy able to point me towards possible reasons why embedded videos suddenly, within just the past few days, show up as blank black squares? The videos still show up fine on the source sites, just not when embedded elsewhere.

    On another, possibly unrelated, note... around the same time the embedded videos stopped working, I stopped being able to open multiple instances of RBR. I used to just go down the list opening the posts I wanted to read in new tabs to avoid all the slow back and forth and then read across the tabs. Now the site won't open in new tabs or windows if one is already open.
    Crusty old farts are people too.
    - 10ae1203

  2. #2
    LWP
    LWP is online now
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,562
    The second problem is RBR specific, other forums I visit aren't having that problem.

    I would have just edited this into the first post but another RBR problem I'm recently experiencing is the inability to edit posts. When it goes to the edit page, the text field is blank and won't allow any typing or anything to take place.
    Crusty old farts are people too.
    - 10ae1203

  3. #3
    Darling of The Lounge
    Reputation: Retro Grouch's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    2,963
    Are you using Internet Explorer?

    It might be a that you have the compatibility setting configured for RBR or have Shockwave disabled.

    Just a couple of ideas off the top of my pointy head.

  4. #4
    LWP
    LWP is online now
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,562
    This: "It might be a that you have the compatibility setting configured for RBR" was exactly the problem. I'm not sure exactly how I did it, wasn't intentional, but apparently I did. Thanks! I'd rep you but the hamsters won't let me until I spread it around.

    Crusty old farts are people too.
    - 10ae1203

  5. #5
    Darling of The Lounge
    Reputation: Retro Grouch's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    2,963
    Glad to be of help.

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 09-30-2012, 02:01 PM
  2. YouTube videos don't play on my 'puter
    By filly in forum The Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2010, 08:12 PM
  3. world champs play by play
    By enemyte in forum Pro Cycling - Race Discussion
    Replies: 90
    Last Post: 09-30-2007, 11:49 AM
  4. TdG: stage 5 play by play
    By bas in forum Pro Cycling - Race Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 04-20-2007, 01:11 PM
  5. Adjusting Campy Hubs - Play or No Play
    By lml1x in forum Components, Wrenching
    Replies: 4
    Last Post: 04-12-2005, 12:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Sea Otter Classic

Hot Deals

Contest


Latest RoadBike Articles


Latest Videos

RoadbikeReview on Facebook