Has this site seemed very slow lately?
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    289

    Has this site seemed very slow lately?

    Hi moderators,
    This site seems to be running very slow for me lately and I never used to have that problem? Is anyone else having this problem too? Is there anything I can do to make it run faster or is a problem on your end? Other sites seem to work better. Thanks for any insite as I really enjoy the site but the waiting is frustrating.

  2. #2
    ultralord
    Reputation: francois's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    2,963
    We found one sick server in the pool of three forum servers. This is fixed now. How is the site forum performance now?

  3. #3
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    289
    It is not lightning fast but it does seem better, thanks for checking it out!

  4. #4
    RoadBikeReview Member
    Reputation:
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    55
    I agree I feel that it has been slow the last few days

Similar Threads

  1. site slow to load?
    By c-lo in forum Cyclocross
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2010, 03:57 PM
  2. Site getting really slow again...
    By TurboTurtle in forum SiteFeedback/Issues
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2008, 03:14 PM
  3. slow site
    By Len Ciccone in forum SiteFeedback/Issues
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2008, 09:32 PM
  4. slow around here...
    By s2ktaxi in forum Pacific Northwest
    Replies: 11
    Last Post: 11-23-2006, 09:50 AM
  5. Slow Site
    By toyota in forum SiteFeedback/Issues
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2006, 08:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

THE SITE

ABOUT ROADBIKEREVIEW

VISIT US AT

© Copyright 2019 VerticalScope Inc. All rights reserved.